Doe de gratis Cloud Maturity scan

Van migratie naar transformatie
christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash-1

Cloud migratie is nog maar het begin


Na de migratie volgt Cloud Governance: het beheer van technologie, processen en mensen in de nieuwe situatie. Cloud Governance is een uitdaging, vooral omdat er geen vaste roadmap voor is. Immers, elke organisatie digitaliseert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Tegelijkertijd is Cloud Governance onmisbaar als je een digitale onderneming wilt worden. In zo ' n digitale onderneming is Cloud geen eindstation, maar helpt de technologie om innovatie te versnellen en beslissingen te nemen op basis van data

Krijg inzicht met de cloud Maturity Scan

Om je te helpen uw Cloudgovernance in te stellen, hebben we de Cloudgovernance Maturity Scan ontwikkeld. Deze scan geeft je inzicht in de huidige maturiteit van uw cloudstrategie en helpt je bij het opstellen van een plan voor het komende jaar. De scan bestaat uit 41 vragen in zes delen, die samen het succes van jullie Cloud Governance strategie bepalen:

Op basis van je antwoorden stellen wij een persoonlijk rapport op. Hierin kan je lezen op welke punten jullie goed scoren en waar jullie nog kunnen verbeteren. Op basis van je totaalscore geven wij ook uitgebreid advies over de (realistische! vervolgstappen die passen bij jullie doelen.

Zo werkt de scan
- Klik op onderstaande knop
- Een nieuw venster met de scan opent
- Vul de 41 vragen in en klik op <submit>
- Het rapport verschijnt na 10 minuten in je inbox

Doe de Cloud Maturity Scan!