Cloud trainingen

Cloud Computing for Business Leaders & Decision Makers

Op de hoogte zijn van cloud is belangrijk voor techneuten, maar net zo goed voor business leaders en decision makers. Daarom hebben we speciaal voor hen een training ontwikkeld. Hierin hebben we het niet alleen over cloud, maar ook over de Digital Enterprise, het nut en de noodzaak van hybrid- en multicloud, de positionering van de verschillende cloudmodellen en de invloed van de laatste technologische trends. Kortom: het échte cloud verhaal, zonder marketing, in één dag.

Modules

1. Digital Enterprise in an Age of Disruption

2. Cloud Strategy

3. Bi-Modal IT

4. Cloud Essentials

5. Cloud Governance Framework


Cloud Native Architecture Training

We horen steeds dat de cloud transformatie aanstaande is. Jij weet dan ook alles van van hybrid- en multicloud, maar ben je ook écht op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Weet jij hoe je moderne business modellen mogelijk maakt? De zelfsturende revolutie in de operatie ondersteunt? En met behulp van state-of-the-art IT jullie producten en diensten verbetert? Deze onderwerpen behandelen we in deze Cloud Native Architecture training. Een training die IT-managers, (Cloud) Architecten en de Business Consultants in je organisatie niet mogen missen!

Modules

1. What the F is cloud?

2. Cloud Strategy

3. Cloud Governance, Controls and Compliancy

4. Cloud Architecture

5. Cloud Trends


Cloud Governance Training

Hoe maximaliseer je de voordelen van cloud zonder de controle over beveiliging, financiën en beheer te verliezen? Hoe richt je Cloud Governance in zonder de innovatieve kracht van cloud teniet te doen? Als teams zelfsturend zijn en IT-middelen “uit de kraan komen”, bestaat het risico dat je het overzicht verliest. Daarom geven trainers met veel ervaring in het veld gedurende twee dagen praktische handvaten voor het operationaliseren van jullie IT-strategie. Dit doen zij aan de hand van het Weolcan Cloud Governance Framework.

Modules

1. Weolcan Cloud Center of Expertise

2. Introduction into Cloud Governance

3. Strategy

4. Transformation

5. Start at day zero