De digitale transformatie ontcijferd - webinar

Bekijk het on-demand webinar, waarin we kijken naar de belangrijkste kenmerken, succesfactoren en principes voor een digitale onderneming.

Het digitale tijdperk heeft een nieuw soort bedrijf opgeleverd: de digital enterprise. Je herkent ze aan hun datagedrevenheid en way of working, die vele malen sneller en efficiënter is dan de gemiddelde organisatie. Hierdoor spelen zij direct in op veranderingen van buitenaf en lanceren zij nieuwe diensten sneller. 

Maar wat betekent het precies om een digital enterprise te zijn? Hoe moet de digitale transformatie eruit zien om er een te worden? En hoe voorkom je de gevreesde Analysis-Paralysis en veel te grote transformatieprogramma’s? Dat bespreken we in het webinar.

israel-andrade-YI_9SivVt_s-unsplash-1
sincerely-media-dGxOgeXAXm8-unsplash-2-2

Op het programma


1 Introductie sprekers en thema
2 Doornemen van vier kernvragen

  • Wat zijn de kernkarakteristieken van een digital enterprise?
  • Wat zijn de kritische succesfactoren van een digitale transformatie?
  • Hoe kan een Business Value Case de grip op transformaties vergroten?
  • Welke principes maak je leidend bij de transformatie?

3 Tips & Tricks

Wat weet je na afloop?

 
Na dit webinar ben je geladen met het aanstekelijke enthousiasme van Kevin om aan de slag te gaan als change agent in je organisatie. Je hebt een goed beeld van de benodigde principes en middelen, én je weet hoe je succes kunt meten.
 
 Bekijk het webinar
bart-profiel

Over Bart Veldhuis

Bart draagt de eindverantwoordelijkheid voor de adviestrajecten van Weolcan. Hij is gecertificeerd cloud architect met ruim 20 jaar ervaring in IT. Met een technische achtergrond en veel praktijkervaring is hij betrokken bij het strategisch adviseren van organisaties – over alle sectoren waar Weolcan actief is.

Tijdens zijn loopbaan is hij als architect verantwoordelijk geweest voor diverse cloudtransformaties van verschillende soorten applicatielandschappen. Variërend van grootschalige datacentermigraties tot het transformeren van ISV naar Software-as-a-Service leveranciers.

Over Kevin Romijn

Kevin is een gepassioneerde consultant die organisatietransformaties zo praktisch en toegankelijk mogelijk aanpakt. Zijn werkwijze is gebaseerd op Lean, Agile en schaalvergroting met SAFe. Kevin is een consultant die de kunst verstaat om haalbare oplossingen te bedenken voor brede, abstracte problemen.

Een van de voorbeelden is de bedrijfssimulatie Fly4You, gebaseerd op SAFe. Het is Kevins ambitie om organisaties niet in complexe en meeslepende transformaties te trekken, maar op een overzichtelijke wijze naar de digital enterprise te begeleiden.

Kevin Romijn